Evenementenlocatie Amsterdam

Zaalverhuur Amsterdam Noord

Huur een zaal in Amsterdam Noord

Van verjaardagsfeest tot productlanceringen en personeelsfeesten; Ijver is dé locatie wanneer het gaat om zaalverhuur in Amsterdam Noord. Ben jij nog op zoek naar een toffe en unieke locatie in de buurt en wil je dit feest graag wat meer uitpakken? Team Ijver neemt graag de organisatie van jou uit handen en heeft al talloze goede reviews voor de zaalverhuur in Amsterdam.

Offerte aanvragen
Productlancering-2

Amsterdam Noord Zaalverhuur

Ijver bevindt zich midden op het NDSM-werf in Amsterdam Noord aan het Johan van Hasseltkanaal. Een centraal gelegen locatie dat gemakkelijk te bereiken is met openbaar vervoer, maar ook door het parkeerterrein voor de deur (gratis vanaf 19:00) gemakkelijk voor mensen van buiten de stad te bereiken is. Het pand zelf is een honderd jaar oude scheepsbouwloods, waardoor het veel historie uitstraalt en een industriële sfeer achterlaat. Elke dag weer genieten honderden mensen hier van de lekkerste comfortfood met mooie bier combinaties of een goed glas wijn. Maar ook voor feesten en partijen is de locatie zeer geschikt. Kortom; Ijver is de locatie voor zaalverhuur in Amsterdam Noord.

Speciaal voor privé- of zakelijke gelegenheden heeft Ijver een vijftal ruimtes, die apart afgesloten kunnen worden. Ideaal dus wanneer je op zoek bent naar zaalverhuur in Amsterdam Noord. Hierbij valt van alles te regelen, je kunt het zo klein of groot maken als dat je zelf wenst. Wij begrijpen natuurlijk best dat een bedrijfsfeest nu eenmaal meer organisatie en een grotere ruimte vereist dan een verjaardagsfeest. Daarom kijken we graag vooraf mee naar jouw situatie en zorgen we voor de bijpassende aanpassingen en extra’s. Zo geniet niet alleen jij, maar het complete gezelschap van een ochtend, midddag of avond vol plezier.

Offerte aanvragen
Personeelsfeest

Zaal huren Amsterdam Noord

Heb jij al een idee van het aantal gasten dat je wilt uitnodigen en ben je nieuwsgierig naar de verschillende zalen? Wij hebben voor het gemak voor ons zaalverhuur in Amsterdam Noord alvast een klein overzicht gemaakt. Let wel op, de aantallen die hieronder genoemd zijn kunnen afwijken aan de hand van de plannen voor het event. 

 • Unieke ruimtes voor 5 tot 1000 man
 • 7 dagen per week, van ochtend tot nacht
 • Inclusief catering en personeel 
 • Professioneel licht- en geluidssysteem
 • Parkeren voor de deur (vanaf 19:00 uur gratis)

De boeg

Afmeting: 56 m2

De boeg heeft een gezellige, eigen bar en een (afmaak)keuken. Hierdoor is het mogelijk om een walking dinner te organiseren, een borrel met hapjes, een vergadering met lunch of bijvoorbeeld een game release. Er is ruimte voor maximaal 60 personen. Indien gewenst kan ook de vide gebruikt worden om ruimte te bieden aan 30 extra gasten!

 • Borrel/walking dinner: 60 personen
 • Sit down dinner: 33 personen
 • Plenair: 40 personen
 • Vergadering: 30 personen
 • U-vorm: 20 personen
Vraag offerte aan

Het achtersteven

Afmeting: 45 m2

Het achtersteven is een sfeervolle, industriële en rustige ruimte. Hier kun je allerlei events organiseren, van een boekpresentatie tot een private lunch of dinner. Er is geen keuken maar het is wel mogelijk een mobiele tap te plaatsen. En uiteraard kunnen we catering verzorgen voor een zakenlunch, diner of borrel.  

 • Borrel/walking dinner: 80 personen
 • Sit down dinner: 66 personen
 • Plenair: 60 personen
 • Vergadering: 40 personen
 • U-vorm: 22 personen
Vraag offerte aan

De boeg + het achtersteven

Afmeting: 101 m2

De gezellige boeg en het sfeervolle achtersteven kunnen samengevoegd worden tot één grote ruimte. Hierdoor is het mogelijk om meer gasten ontvangen op jouw borrel, diner, vergadering of ander event. Hiermee heb je toegang tot een eigen bar, (afmaak)keuken en nog eens 20 extra gasten wanneer je de vide ook wilt gebruiken.

 • Borrel: 130 personen
 • Diner: 100 personen (120 inclusief vide)
 • Plenair: 100 personen
 • Vergadering: 60 personen
Vraag offerte aan

Het ruim

Afmeting: 35 m2

Het ruim bevindt zich op de begane grond. De ruimte is niet afgesloten van het geheel, maar wel afgezonderd. Een ideale plek om apart te kunnen zitten met een groep, zonder het bruisende karakter dat IJver zo bijzonder maakt te hoeven missen. Vier hier jouw verjaardag, afscheidsfeest of jubileum met al jouw dierbaren of collega’s.

 • Borrel/walking dinner: 50 personen
 • Sit down dinner: 48 personen
 • Plenair: 34 personen
 • Vergadering: 22 personen
 • U-vorm: 20 personen
Vraag offerte aan

Het dok/het terras

Afmeting: 150 m2

Het dok noemen we ook wel ons ‘binnen-buitenterras’. Het is één van de meest bijzondere plekken binnen IJver, waar je de industriële sfeer en geschiedenis van de scheepsbouwloods kunt voelen. Graag kijken we samen naar de mogelijkheden om deze ruimte optimaal te benutten. Je kunt bijvoorbeeld ook heerlijk in het zonnetje zitten op het buitenterras in het hartje van de NDSM-werf!

 • Binnen-buitenterras
 • Eindeloze mogelijkheden
 • Zonnig buitenterras
Vraag offerte aan

NDSM Theater

Afmeting: 150 m2

Het NDSM-theater is een bijzondere ruimte. Hier kun je een groot feest geven, een diner voor al jouw vrienden, collega’s of zakenrelaties of een plenaire sessie voor wel 150 mensen houden. Er is apparatuur en ruimte om een band te laten spelen, om een presentatie te geven en om jouw huisstijl op de muur te projecteren. Laat ons weten wat je zoekt en we maken een perfect passend voorstel, zodat je straks een onvergetelijke dag hebt!

 • Borrel/walking dinner/feest: 400 personen
 • Sit down dinner: 200 personen
 • Plenair: 150 personen
Vraag offerte aan

IJver/de loods

Huur onze complete locatie

IJver is ook in zijn geheel af te huren. De mogelijkheden voor jouw event hangen af van een aantal factoren: op welke dag vindt het event plaats, welke tijden, de grootte van de groep en natuurlijk het soort event. Graag maken wij een voorstel voor je op maat, zodat we zo goed mogelijk kunnen aansluiten bij jouw wensen. Het is zelfs mogelijk om evenementen in de loods te kunnen combineren met de ruimte van IJver. Laat ons vooral weten wat je zoekt!

 • Huur geheel IJver af
 • Combinatie met loods mogelijk
 • Afhankelijk van dag, tijd en grootte groep
Neem contact op

All-day concept

Op ieder moment van de dag kwalitatief hoogwaardig eten en drinken.

Iconische locatie

Jouw event in de 100 jaar oude scheepbouwloods, midden op de NDSM-werf.

Licht, geluid en personeel

De beste apparatuur én personeel om ieder event tot een succes te maken.

Jouw bedrijfsfeest op een iconische locatie Geef ons jouw wensen door en wij regelen het!

Zaalverhuur zakelijk

Ben je voorzichtig het volgende personeels- of bedrijfsfeest aan het plannen en wil je eens flink uitpakken met bijvoorbeeld een dj of live band? Wij kijken nergens van op en bij IJver gaat gegarandeerd het dak eraf. Uiteraard zijn onze ruimtes ook geschikt voor andere activiteiten, zoals teambuilding of workshops. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Offerte aanvragen
Evenementenlocatie Amsterdam

Zaalverhuur particulier

Ook voor particulieren die een zaal willen huren is IJver the place to be. Wie wil er nou niet in een verbouwde scheepsloods een feestje geven. En naast de ruimte helpen we je ook graag met de organisatie van je event. Private dining, borrels, verjaardagen of een event op maat, het kan allemaal bij IJver. De geweldige locatie draagt bij aan de feestvreugde en omdat je de organisatie uit handen hebt gegeven, kan je zelf ook genieten van je eigen feest! 

Op zoek naar een memorabele locatie voor je bruiloft? Bij IJver ontvang je je gasten in een sfeervolle, iconische scheepsbouwloods op de NDSM-werf in Amsterdam. Van het aansnijden van de bruidstaart tot het eindfeest: wij zorgen dat jullie een onbezorgde en onvergetelijke dag hebben. 

Meer weten over deze evenementenlocatie in Amsterdam? Neem contact op via info@ijveramsterdam.nl en omschrijf jouw ideale evenement. Ons team neemt contact met je op om je wensen en ideeën te bespreken.

Offerte aanvragen
Evenementenlocatie Amsterdam

Wat onze gasten zeggen:

Pieter van der Werf

Super mooie plek in Amsterdam Noord, lekker eten, veel bijzondere bieren. De bediening springt er echt uit; attent en recht uit het hart.

Myrthe van Stralen

Wat een bizarre tijd en wat gaat IJver er goed mee om! Daar waar de horeca wereld een bijzondere domper te verwerken heeft is het personeel nog altijd even vriendelijk en is de sfeer nog altijd even prettig.